FORENINGSPORTAL Indre Østfold kommune

Kultur og samfunn - Indre Østfold kommune

Kommunalområdet Kultur og samfunn består av enhetene Stedsutvikling og frivillighet, Indre Østfold kulturskole, Kulturutvikling, Næring og Fortene.

  • Enhet Stedsutvikling og frivillighet har ansvar for Festiviteten kino- og kulturhus, idrett- og friluftsliv, frivilligheten, kulturarv og kulturminner, samskaping og lokalrådene, stedsutvikling, veteranarbeid, ulike kulturarrangement og har oppfølging og godkjenning av større arrangement i kommunen, samt ulike økonomiske støtteordninger innenfor ansvarsområdet. 
  • Fortene skal bli et demokrati- og flyktningrutesenter der barn, unge og voksne får en virkelighetsnær og rå opplevelse av historien vår. Formidling og aktiviteter knyttes til svært aktuelle temaer som utenforskap, radikalisering, flukt, demokrati og toleranse.
  • Næring - I Indre Østfold kommune ønsker vi å arbeide systematisk og langsiktig for å bidra til en fremtidig næringslivsstruktur som skaper mange private arbeidsplasser, bidrar til økt bostedsattraktivitet og dermed legger grunnlaget for fremtidig velferd og vekst.
  • Enhet kulturutvikling har ansvar for ungdomshusene, den kulturelle skolesekken, den kulturelle spaserstokken, den kulturelle bæremeisen, tilrettelagte aktiviteter, kommunens kunstsamling og ulike kulturarrangementer og prosjekter. 
  • Indre Østfold kulturskole - se egen side
  • Ungdomshusene TimeOut Askim og Mekkegarasjen, Huset Spydeberg, Ungdomshuset Mysen, Torvet Ung - se egne sider

Kalender

Dato Kl. Tittel Sted
01.10.2024 17:00 Eldredagen tirsdag 1.oktober Askim kulturhus
10.10.2024 19:00 Kulturmingling La Mòss
25.10.2024 19:00 Trøgstadkonserten Askim kulturhus
06.11.2024 19:30 Kurs i tilskuddsportalen Kammersalen på kulturskolen i Askim

Kontaktinformasjon

 / 69681000

marit.mellem@io.kommune.no

Marit Mellem

Besøksadresse
Rådhuset

Andre opplysninger

Kategori
Kultur og musikk

Område
Hele kommunen

Sist oppdatert
21.06.2024

Rediger med kode

Nyttige lenker

Sosiale media

2024 © Foreningsportal